Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul Cristinei Neagu, înainte de Campionatul Mondial: ”E clar că nu sunt în deplinătatea forţelor mele”. Turneul final se vede la Telekom Sport

Anunţul Cristinei Neagu, înainte de Campionatul Mondial: ”E clar că nu sunt în deplinătatea forţelor mele”. Turneul final se vede la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Cea mai bună jucătoare din lume Cristina Neagu a vorbit despre participarea României la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. Competiţia se vede în direct la Telekom Sport.

Cristina Neagu, starul naţionalei României şi cea mai bună jucătoare din lume a vorbit despre starea ei de sănătate înainte de Campionatul Mondial din Japonia.

Competiţia va începe pe 30 noiembrie şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport: ”E clar că nu sunt în deplinătatea forţelor, am început antrenamentele abia acum două săptămâni. Totul s-a întâmplat foarte repede pentru mine, am avut meciuri din trei în trei zile, am şi călătorit foarte mult. Am făcut abia şase antrenamente, o să mai fac câteva până începe Campionatul Mondial. Merg la acest Campionat Mondial să ajut echipa naţională atât cât pot, nu să fiu jucătoarea de acum un an, pentru că va fi imposibiil. Eu nu am aceste aşteptări de la mine şi nu ar trebui să le aibă nimeni, pentru că nu sunt robot. Atâta vreme cât voi fi pe teren voi încerca să dau ce am mai bun” a mărturisit Neagu.

Cristina speră la o clasare bună care să permită României să participe la turneul preolimpic: ”Îmi doresc să obţinem o clasare care să ne permită să jucăm la turneul preolimpic, cred că asta e cel mai important în acest moment.E greu să ne gândim la medalii, avem din nou patru sau cinci debutante, însă cred că obţinerea unui loc care să ne permită să jucăm la preolimpic este un obiectiv realist. Cred că sunt şapte jucătoare noi faţa de Campionatul European. E o echipă mai puţin experimentată faţă de anul trecut, asta e clar. Cumva echipa naţională e într-o continuă reconstrucţie, chiar dacă suntem în an preolimpic. Eu am încredere în acest lot şi sunt convinsă că fiecare fată va da tot ce va avea mai bun” a mai explicat starul naţionalei României.

”Avem o grupă destul de echilibrata. Primul meci e foarte important, pentru că jucăm împotriva Spaniei şi dacă debutăm cu dreptul, atunci băgăm Spania sub noi în clasament. Dacă câştigăm primele trei meciuri, suntem sigure de  calificarea în grupele principale” a mărturisit Neagu.

România are primul meci la turneul final contra Spaniei, pe 30 noiembrie de la ora 11:00. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport 1.Înainte şi după fiecare meci puteţi urmări ediţii speciale ale emisiunii Zoom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare