Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Cosmin Contra despre viitorul său la cârma naţionalei: ”Am vorbit cu domnul preşedinte...”

Anunţul lui Cosmin Contra despre viitorul său la cârma naţionalei: ”Am vorbit cu domnul preşedinte...”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a vorbit în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Spania despre viitorul său la cârma naţionalei.

Cosmin Contra a vorbit în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Spania despre viitorul său la cârma echipei reprezentative. El a mărturisit că a discutat deja cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dar a explicat că i-a cerut răgaz până după meciul cu Spania, pe care vrea să-l pregătească în linişte: ”Am vorbit cu domnul preşedinte, dar nu am avut o discuţie pe tema continuării mele la echipa naţională pentru că l-am rugat frumos să mă lase să pregătesc acest meci în linişte, după care voi avea nevoie de câteva zile împreună cu stafful meu, să analizăm toate lucrurile care le-am făcut la echipa naţională să le punem în balanţă şi după aia, probabil ne vom întâlni, spre sfârşitul săptămânii viitoare să vorbim despre ce se poate întâmpla pe viitor. Dacă eu voi simţi că nu mai are rost să continui la echipa naţională, nu voi mai continua. Trebuie să fie o discuţie între cele două părţi pentru că contractul meu în decembrie se termină” a spus Contra.

Selecţionerul a mai spus că se simte îndreptăţit să rămână pe banca echipei naţionele pentru meciurile de baraj, dar recunoaşte că este genul de antrenor care nu ţine de scaun: ”Îndreptăţit sunt să rămân până la meciurile de baraj, dar sunt un tip care sunt foarte corect cu ceea ce se întâmplă. Sunt un tip care analizez foarte bine ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională, chiar dacă s-au întâmplat şi multe lucruri bune care nu au fost scoase în evidenţă. Realitatea este că din această grupă de calificare, împotriva celor 3 echipe cu care ne-am luptat la calificare, nu am reuşit nicio victorie. Asta e cruda realitate  Responsabil pentru acest parcurs sunt eu” a mai spus selecţionerul echipei naţionale.

Îşi mai doreşte Cosmin Contra să rămână pe banca echipei naţionale? ”Acum dacă mă întrebi sunt aşa şi aşa. Nu am un răspuns sigur, da sau nu. Singurul lucru la care mă gândesc este ca echipa să arate bine mâine, chiar dacă lumea spune că este un meci neimportant, vin 12 mii de români, vin să îi vadă pe jucători  după meciul cu Suedia în care suedezii ne-au arătat cum ar trebui să jucăm un meci de calificare. Să învăţăm de la suedezi pentru ca în martie să arătăm şi noi la fel de bine cum au arătat ei în meciul cu noi” a încheiat Contra.

Afla mai multe despre: contranaţională 

viewscnt
Articole similare