Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Dică în vestiarul echipei a surprins pe toată lumea: "OK, no problem!". Motivul pentru care Tănase a fost înujurat tot meciul!

Anunţul lui Dică în vestiarul echipei a surprins pe toată lumea: "OK, no problem!". Motivul pentru care Tănase a fost înujurat tot meciul!

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a surprins pe toată lumea în momentul în care echipa a ajuns la Arena Naţională şi-a anunţat în vestiar că Harlem Gnohere va fi noul căpitan al echipei în partida cu Astra.

"Sunt surprins că am fost pus căpitan. Uneori sunt lucruri la care nu te aştepţi. Sunt mandru că am fost căpitan! Am avut emoţii puţon. Banderola contează foarte mult! Dică a zis: «Bizonul, căpitan!». «OK, no problem!». A fost bine! Mai ales că am câştigat, asta e foarte important pentru noi. Astra nu e deloc o echipă uşoară, e bine că am câştigat cele trei puncte", a spus Gnohere la finalul partidei. 

Odată cu decizia lui Dică de a-l face căpitan pe Gnohere, în actualul sezon competiţional alţi 6 jucători au fost liderii echipei din teren. Florin Tănase, Bogdan Planici, Mihai Bălaşa, Dennis Man, Lucian Filip şi Mihai Pintilii au purtat cel puţin o dată banderola pe braţ într-un meci oficial al vicecampioanei. 

După ce, la meciul cu FC Voluntari, Florin Tănase a refuzat să poarte, pentru ultimele 10 minute, banderola de căpitan, decarul transferat de la Viitorul a avut aseară parte de un tratament nu tocmai plăcut. Pe toată durata meciului, în momentul în care se afla cu mingea la picior, mare parte din cei 2.500 de fani prezenţi pe Arena Naţională îl fluierau copios pe decarul vicecampioanei. Atacantul de 23 de ani n-a reacţionat în niciun moment.

Afla mai multe despre: harlem gnohereflorin tanasenicolae dicasteauafcsbdeciziecapitan 

viewscnt
Articole similare