Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului la Australian Open: ”Halep îşi va face bagajele şi va fi trimisă acasă”

Anunţul momentului la Australian Open: ”Halep îşi va face bagajele şi va fi trimisă acasă”

Tenis

Comentarii

Jurnaliştii australieni sunt de părere că Simona Halep, numărul 1 WTA, va pleca prematur acasă, chiar după primul tur al turneului Australian Open. Meciul cu Destanee Aiava, locul 193 WTA, este programat marţi dimineaţa, după ora 05:30. În vârstă de doar 17 ani, Aiava este născută chiar la Melbourne şi va avea parte de o puternică susţinere a publicului.

„Îşi va face bagajele şi va fi trimisă acasă de o adolecenta Destanee Aiva din Aussie, în primul tur. Cu tot talentul ei, Halep a pierdut la Melbourne, încă din primul tur, în ultimii doi ani”, comentează jurnalistul Sam Edmund, citat de Daily Telegraph.

LIVE Simona Halep - Destanee Aiava, în primul tur de la Australian Open, marţi, după ora 05:30

La rândul ei, jurnalista Kate Salemme a avut şi ea o reacţie anti-Halep: „Nu va fi un şoc dacă actualul număr 1 mondial va pleca acasă înainte de a doua săptămână a turneului.”

„Halep a pierdut din primul tur, în ultimii trei ani din cei şapte de când participă la Australian Open. A ajuns în sferturile de finală în 2014 şi în 2015, dar oare mai poate ajunge la acea formă?”, a mai spus ea.

„Numărul 1 mondial Simona Halep ar putea să nu treacă de Destanee, în primul tur. Deşi Destanee Aiva este outsider în clasament şi este nesigură pe ea, istoricul arată că românca nu a trecut de sferturile de finală. A pierdut în primul tur în ultimii doi ani”, a comentat şi Eliza Sewell.

Afla mai multe despre: simona halepteniswtameci tenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare