Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul neaşteptat făcut de Simona Halep! Când se va retrage din activitate şi ce planuri de viitor are: ”Fiecare decide în felul lui”

Anunţul neaşteptat făcut de Simona Halep! Când se va retrage din activitate şi ce planuri de viitor are: ”Fiecare decide în felul lui”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep traversează cea mai bună perioadă a carierei, a încheiat anul pe primul loc în ierarhia mondială, dar a anunţat că nu-şi doreşte o carieră prelungită pe terenul de tenis.

Simona Halep nu se vede jucând tenis până la 35 de ani, asta chiar dacă există cazuri celebre de sportivi care şi-au împins la maximum limitele. Halep e pregătită să renunţe la activitate când încă va avea un nivel bun şi să se bucure de lucrurile la care n-a avut acces până în prezent.

"Atunci când dispare plăcerea, cred că trebuie să te laşi. Cred că la mine va fi de pe o zi pe alta. Cu siguranţă mă voi simţi împlinită în alte aspecte ale vieţii. Eu îmi doresc foarte mulţi copii. Probabil o să fac trecerea având copii şi să merg cu ei la sport. Fiecare decide în felul lui şi decide din ceea ce simte. Nu mă văd jucând până la 35 de ani, îmi doresc şi altceva de la viaţă. Să mă bucur şi de alte lucruri, 35 mi se pare o vârstă mult prea înaintată pentru tenis", a declarat Simona Halep, după cum scrie Fanatik

Afla mai multe despre: halepretragereanunt,  

viewscnt
Articole similare