Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul pe care îl aşteptau toţi craiovenii! Băluţă a răspuns ofertei de la FCSB: ”Dacă voi fi dorit, atunci voi merge acolo”

Anunţul pe care îl aşteptau toţi craiovenii! Băluţă a răspuns ofertei de la FCSB: ”Dacă voi fi dorit, atunci voi merge acolo”
Comentarii

Gigi Becali îl doreşte cu insistenţă pe Alexandru Băluţă la FCSB, dar gândul fotbalistului de la CSU Craiova este doar la un transfer în străinătate

Craiovenii s-au prezentat, vineri, la vizita medicală, iar Alexandru Băluţă a ţinut să clarifice situaţia sa! Căpitanul oltenilor a explicat că nu va merge la FCSB şi că va aştepta o ofertă din străinătate. În cazul în care un transfer afară nu se va concretiza, Băluţă va rămâne să lupte pentru titlu în Bănie.

Gândul meu este doar la Craiova. Tot se aude că plec, că nu plec, dar eu sunt aici şi asta este tot ce contează. Rămân aici şi dacă va veni vreo ofertă din străinătate, voi merge acolo. Am învăţat foarte multe de la domnul Mangia şi îi mulţumesc. Eu trebuie să joc la fel, să înscriu goluri şi să îmi ajut echipa.

Ar fi un vis să ajung în Serie A, este un campionat foarte puternic. Am învăţat mult despre Italia de la domnul Mangia şi cred că m-aş adapta destul de repede.

Vreau să terminăm pe locul 1 sau măcar pe locul doi şi cred avem puterea de a o face, pentru că jucăm bine. Avem un lot bun şi toţi jucătorii au demonstrat că merită să fie aici. Sunt fericit lângă colegii pe care îi am, deci nu am nicio preferinţă legată de posibilii fotbalişti care ar veni la Craiova.

Mi-au scris mulţi suporteri în această vacanţă să nu plec la FCSB, dar asta pentru că ei ştiu că voi rămâne aici”, a spus Băluţă.

Afla mai multe despre: balutafcsbcsu craiovaliga 1transfer 

viewscnt
Articole similare