Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul presei din Italia: Napoli îl vrea pe Radu Drăguşin! ”Este gata să pornească asaltul”

Anunţul presei din Italia: Napoli îl vrea pe Radu Drăguşin! ”Este gata să pornească asaltul”

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia anunţă că noua campioană din Serie A, Napoli, se află în căutarea unui nou fundaş central la echipă.

Conform napolicalciolive.com, principala ţintă a napoletanilor este internaţionalul român Radu Drăguşin (20 de ani), cel care a reuşit promovarea cu Genoa în Serie A, în acest sezon.

Napoli îl vrea pe Radu Drăguşin!

Napoli şi-a adjudecat titlul de campioană în Italia, cu câteva runde înainte, iar conducătorii au început să pregătească sezonul viitor.

Luciano Spalletti şi-ar dori foarte mult încă un fundaş central la echipă şi, din câte anunţă italienii, îl place foarte mult pe Radu Drăguşin, cel care s-a transferat definitiv la Genoa la începutul acestui an.

În acest sezon, a demonstrat că este la înălţime. De asemenea, ne-a dat şi satisfacţia unor goluri decisive şi importante pentru echipa sa. Napoli va face totul pentru a-l aduce în Campania (n.r. - regiunea) în aceste luni.

Dacă Genoa a revenit în Serie A (după doar un an iadul din B) meritul este şi al lui. Radu Drăguşin a fost un adevărat lider al echipei lui Gilardino”, au notat italienii.

Se pare că Napoli îl monitorizează de ceva vreme pe Radu Drăguşin, iar în această vară sunt hotărâţi să treacă la fapte. Nu va fi deloc uşor, deoarece fotbalistul român este dorit de mai multe formaţii din Premier League şi Bundesliga.

Nu ar fi exclus ca Napoli să-l cumpere, dar să-l mai lase să joace un sezon la Genoa, revenită în Serie A, pentru a avea mai multe meciuri în picioare. Asta, bineînţeles, dacă şi fotbalistul va accepta varianta.

În tricoul lui Genoa le-a demonstrat tuturor care este valoarea lui. A dovedit că merită să joace în Serie A şi, în consecinţă, vrea să rămână în Serie A. Napoli este gata să pornească asaltul. Nu va fi deloc uşor în condiţiile în care şi alte cluburi pariază pe fotbalistul român”, au concluzionat italienii.

Afla mai multe despre: radu dragusinnapoligenoa 

viewscnt
Articole similare