Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul surprinzător făcut de PCH după ce Nicolae Stanciu a donat pentru Dinamo: "E 'câine'! Ne-a confirmat personal"

Anunţul surprinzător făcut de PCH după ce Nicolae Stanciu a donat pentru Dinamo: "E 'câine'! Ne-a confirmat personal"

Fotbal intern

Comentarii

Internaţionalul Nicolae Stanciu, fost jucător al rivalilor de la FCSB, acum legitimat la Slavia Praga, a donat pentru Programul Doar Dinamo Bucureşti, a anunţat Peluza Cătălin Hîldan. Aceeaşi pagină de Facebook a fanilor anunţă un aspect interesant. Mijlocaşul ar fi dinamovist.

Nicolae Stanciu a donat pentru Dinamo

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

La o zi distanţă după ce a donat o sumă importantă de bani pentru Dinamo, fanii au făcut un anunţ interesant. Fostul jucător al FCSB ar fi dinamovist: „Să vă spunem şi de ce a intrat Nicolae Stanciu ca membru Elita în ProgramDDB: Pentru că e “Câine”. Se ştia de mult asta. Dar acum ne-a confirmat personal”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Numele lui Nicolae Stanciu va fi inscripţionat pe tricourile de joc ale trupei antrenate de Adrian Mihalcea. Internaţionalul român a jucat la FCSB între 2013 şi 2016, perioadă în care a cucerit două titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă a României. 

Sâmbătă seara, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la pachetul majoritar al clubului Dinamo. Fanii vor intra în posesia clubului, iar aceştia se vor întâlni cu omul de afaceri pentru a semna actele. Din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo face parte fostul internaţional Cornel Dinu.

 

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciudinamo 

viewscnt
Articole similare