Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul zilei vine din Spania! Lui îi va fi acordat Balonul de Aur pe 3 decembrie

Anunţul zilei vine din Spania! Lui îi va fi acordat Balonul de Aur pe 3 decembrie
Comentarii

Mai este puţin timp până la gala decernării Balonului de Aur, care va avea loc pe 3 decembrie, la Paris. Chiar dacă încă nu au fost anunţaţi în mod oficiali cei trei finalişti, presa internaţională a aflat numele fotbaliştilor de pe podium. Mai mult decât atât, o publicaţie din Spania a dezvăluit joi numele celui care va câştiga premiul.

Luka Modric, jucătorul lui Real Madrid, va fi noul Balon de Aur al fotbalului, potrivit Deportes Cuatro. Croatul a câştigat deja în acest an premiul FIFA pentru cel mai bun jucător. 

Astfel, Balonul de Aur ar urma să fie câştigat de un jucător de la Real Madrid pentru al treilea an consecutiv, după ce în precedenţii doi premiul a fost al lui Cristiano Ronaldo. 

Zilele trecute, jurnalistul sportiv Mootaz Chehade a anunţat că echipa France Football, cei care acordă Balonul de Aur, vor merge săptămâna viitoare la Madrid pentru a face fotografia oficială cu cei trei finalişti, ceea ce nu poate însemna decât că aceştia sunt Luka Modric, Antoine Griezmann şi Raphael Varane. 

În ultimii 10 ani, premiul a fost câştigat doar de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în număr egal. Ultimul "pământean" care a cucerit "Ballon d'Or" a fost Kaka, pe când evolua în tricoul lui AC Milan. 

Afla mai multe despre: balonul de aurspaniareal madridluka modric 

viewscnt
Articole similare