Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape imposibil de recunoscut! Cum s-a deghizat unul dintre cei mai buni atacanţi ai Europei! A fost nevoit să-şi ceară scuze

Aproape imposibil de recunoscut! Cum s-a deghizat unul dintre cei mai buni atacanţi ai Europei! A fost nevoit să-şi ceară scuze galerie foto

Diverse

Comentarii

E unul dintre cei mai doriţi atacanţi din lumea fotbalului şi pare extrem de talentat şi când vine vorba de costumaţii inedite.

Vârful francez Antoine Griezmann a generat reacţii diverse pe reţelele de socializare după ce a postat o imagine în care apărea costumat într-un jucător de baschet de culoare, în echipamentul celebrilor Harlem Globetrotters.



Deşi impresionaţi de stranformarea atacantului lui Atletico Madrid, mulţi fani l-au criticat pe acesta pentru alegerea făcută, una cu conotaţii rasiste în opinia multora. Griezmann a şters postarea şi şi-a cerut scuze pentru gestul său.



"Calmaţi-vă! Sunt fan al Harlem Globetrotters, iar ăsta e un tribut", a scris iniţial Griezmann pe Twitter. Ulterior, acesta a revenit cu un nou mesaj: "Înţeleg că a fost un gest lipsit de sensibilitate din partea mea. Imi cer scuze dacă cineva s-a simţit ofensat".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: griezmannfotoharlem globetrotters 

viewscnt
Articole similare