Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi cel mai tare transfer din istoria clubului. Şapte echipe de top din Europa se bat pentru semnătura fundaşului de la Viitorul

Ar fi cel mai tare transfer din istoria clubului. Şapte echipe de top din Europa se bat pentru semnătura fundaşului de la Viitorul

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul lui Gheorghe Hagi, Cristi Ganea, a avut un an excelent din toate punctele de vedere. A luat titlul în Liga I, alături de Viitorul, şi a debutat în tricoul echipei naţionale. Evoluţiile bune ale fundaşului din ultima perioadă le-au atras atenţia marilor cluburi din Europa.

Conform Mediafax, spaniolii susţin că jucătorul continuă să prezinte interes şi pentru Athletic Bilbao: "Crescut în Basauri, unde a locuit alături de familia sa, a jucat la juniorii echipelor Basconia şi Indartsu şi se potriveşte filozofiei clubului basc. Directorul sportiv Jose Mari Amorrortu îl urmăreşte cu atenţie, iar preţul său ar putea fi de 600.000 de euro, în iarnă".

Întrebat de AS, în trecut, despre transferul la Athletic Bilbao, Cristi Ganea a recunoscut că ar fi interesat de o asemenea schimbare: "Mi-ar plăcea să joc la Athletic. Mă potrivesc perfect stilului lor. Aş putea face lucruri mari acolo. Îmi place jocul echipei".

Însă, pe lângă Athletic Bilbao, alte trei cluburi din La Liga au intrat în cursă pentru semnătura fundaşului stânga: Getafe, Espanyol şi Malaga. În plus, spaniolii mai scriu că Olympiakos şi alte două echipe din Bundesliga sunt interesate de serviciile lui Cristi Ganea.

  • 1,2 milioane de euro este cota jucătorului, conform site-ul de specialitate transfermarkt.de

Afla mai multe despre: cosmin contrabundesligaolympiacospireuacs poli timisoarahagiasathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare