Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar fi nevoie de prea multe bip-uri!" Mourihho a "explodat" la pauza meciului câştigat de United după ce a fost condusă cu 2-0. Reacţia portughezului

"Ar fi nevoie de prea multe bip-uri!" Mourihho a "explodat" la pauza meciului câştigat de United după ce a fost condusă cu 2-0. Reacţia portughezului

Premier League

Comentarii

Manchester United a revenit spectaculos în partida cu Crystal Palace şi s-a impus cu un gol înscris în prelungiri de Nemanja Matic, scor 3-2, după ce gazdele au conduceau cu 2-0 în minutul 48.

Prestaţia "diavolilor" din prima repriză l-a enervat la culme pe colericul Mourinho, care şi-a vărsat nervii pe jucători, în vestiar, la pauză. După meci, portughezul a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul, precizând că ar fi nevoie de prea multe "bip"-uri pentru a reproduce discursul său din vestiar.

"Nu vă pot reproduce nici jumătte din lucrurile spuse jucătorilor mei la pauză pentru că ar fi nevoie de prea multe bip-uri la TV! Au fost cuvinte dure în vestiar, legat de atitudinea lor şi intensitatea cu care au abordat meciul!

Ai un sentiment extraordinar când revii de la 2-0 în deplasare, cu o echipă disperată după puncte. E o revenire remarcabilă, dar am făcut greşeli. Primul gol a fost unul urât. Am început din nou prost, fără să facem pressing şi am oferit mult spaţiu adversarilor.



În a doua repriză ne aşteptam să revenim rapid, dar imediat am primit un gol pe care trebuie să-l arătăm copiilor din toate academiile din ţară! Arată că jucătorii de top pot încasa goluri stupide. După, atitudinea, intensitatea, calitatea, dinamica jocului şi riscurile asumate au fost fantastice!
", a declarat Mourinho după meci.

Afla mai multe despre: mourinhomanchester unitedcrystal palacerevenire 

viewscnt
Articole similare