Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar trebui să-ţi ceri scuze!”. Avalanşă de comentarii negative pentru Serena Williams după micşorarea suspendării Simonei Halep!

”Ar trebui să-ţi ceri scuze!”. Avalanşă de comentarii negative pentru Serena Williams după micşorarea suspendării Simonei Halep!

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit, marţi, un verdict favorabil din partea TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Fanii nu au iertat-o pe Serena Williams!

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă în cursul zilei de marţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că suspendarea româncei a fost redusă de la patru ani la doar nouă luni.

Primul turneu al Simonei Halep după suspendare ar putea fi cel de la Miami, care va începe pe 19 martie.

Serena Williams este una dintre persoanele care au criticat-o pe Halep şi s-a arătat încântată când aceasta a fost suspendată. Fanii nu au uitat de reacţia sportivei şi au taxat-o în comentarii, după verdictul primit de Halep.

  • ”8 este o cifră mai bună”, scria Serena Williams pe Twitter în luna septembrie 2023, după suspendarea primită de Simona Halep din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA).

"9 luni sunt mai bune", "În caz că ai ratat, Halep este nevinovată", "9 este chiar mai bun", "Nu e niciodată prea târziu să-ţi ceri iertare", "7 este un număr mai bun pentru tine, ar trebui să-ţi ceri scuze" sunt doar câteva dintre reacţiile apărute pe contul de Twitter.

Simona Halep, înapoi în clasamentul WTA din oficiu? Detaliul din hotărârea TAS care i-ar putea aduce înapoi o parte din puncte | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: simona halepserena williamstennis 

viewscnt
Articole similare