Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabii vor să spargă toate recordurile! Mohamed Salah, protagonistul unui transfer de 235 de milioane de euro

Arabii vor să spargă toate recordurile! Mohamed Salah, protagonistul unui transfer de 235 de milioane de euro

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah (31 de ani), fotbalistul egiptean al celor de la Liverpool este principala ţintă a celor de la Al-Ittihad, în această vară.

Contractul egipteanului cu Liverpool se încheie vara viitoare, astfel, Liverpool vrea să profite şi să obţină o sumă considerabilă pentru atacant, în condiţiile în care acesta ar pleca liber de contract în vara anului 2025, anunţă Football Insider.

În vara anului 2023, Liverpool a refuzat o sumă uriaşă, aproximativ 175 de milioane de euro, în schimbul lui Mohamed Salah.

Fostul atacant egiptean al celor de la West Ham sau Tottenham, Mido (41 de ani) susţine faptul că Salah a semnat deja un contract valabil de la începutul sezonului 2024/2025 cu un club din campionatul Arabiei Saudite, fără să numească acel club.

Recordul lui Neymar, în pericol

Arabii vor plusa în această vară şi sunt dispuşi să ofere 235 de milioane pentru starul egiptean. În cazul în care această mutare se va concretiza, ar depăşi recordul lui Neymar Jr. Brazilianul s-a transferat în vara anului 2017, de la Barcelona la Paris Saint-Germain, pentru 222 de milioane de euro.

Salah ar urma să încaseze un salariu imens, 85 de milioane de euro pe sezon, o sumă de aproximativ patru ori mai mare faţă de cea câştigată în Anglia, la Liverpool.

În acest sezon de Premier League, Salah a bifat 21 de prezenţe, a înscris de 15 ori şi a oferit nouă pase decisive. Acesta a făcut deplasarea la Cupa Africii pe Naţiuni, pentru a reprezenta echipa naţională a Egiptului, pe parcursul lunii ianuarie.

Tot în acest sezon, Mohamed Salah a cucerit Cupa Ligii Angliei, după ce Liverpool s-a impus în prelungiri împotriva celor de la Chelsea, cu scorul de 1-0, pe Wembley.

 
 

Afla mai multe despre: liverpoolmohamed salahal ittihadarabia saudita 

viewscnt
Articole similare