Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Arată ce caracter are!”. Gestul superb făcut de Radu Drăguşin după ce a fost ”uitat” pe banca de rezerve

”Arată ce caracter are!”. Gestul superb făcut de Radu Drăguşin după ce a fost ”uitat” pe banca de rezerve
Comentarii

Tottenham a câştigat cu scorul de 2-1 partida cu Brighton, din etapa cu numărul 24 din Premier League.

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Anglia după Tottenham - Brighton

La meciul cu Brighton, internaţionalul român a rămas pe banca de rezerve, scor final 1-2. Dar Radu Drăguşin a reuşit să îi impresioneze pe englezi, chiar dacă nu a jucat în ultimul meci al lui Tottenham.

Jurnaliştii de la football.london au remarcat momentul şi l-au scos în evidenţă, la două zile după meci.

În momentul în care Johnson a marcat golul victoriei în prelungiri, Radu Drăguşin a intrat pe teren pentru a sărbători reuşita alături de coechipierii săi. Bucuria fotbalistului român a fost apreciată de englezi.

  • Odată cu venirea la Tottenham, Radu Drăguşin, fostul fundaş de la Genoa, a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

"Momentul cu Radu Drăguşin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este încântată de era Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună.

Radu Drăguşin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună (...).

În ciuda progresului său rapid de la Genoa şi a laudelor primite, Drăguşin ştie că transferul este un pas mare şi că va avea nevoie de un timp de adaptare. Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul şi a folosit 3 fundaşi în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League.

Drăguşin este foarte fericit în acest grup şi se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în faţa celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului.

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăguşin şi ceea ce construieşte Ange Postecoglou aici.", au scris jurnaliştii englezi.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Radu Drăguşin, sfătuit de o glorie a fotbalului românesc: „Bayern Munchen era o soluţie mai bună pentru el!”

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare