Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrii de Liga 1 băgaţi în şedinţă după faultul crimina al lui Viera asupra lui Ianis Hagi: "Principalul obiectiv e protejarea integrităţii jucătorilor"

Arbitrii de Liga 1 băgaţi în şedinţă după faultul crimina al lui Viera asupra lui Ianis Hagi: "Principalul obiectiv e protejarea integrităţii jucătorilor"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, s-a întâlnit la sediul FRF, cu arbitrii centrali din Liga 1.

Înaintea ultimei runde a sezonului regular din Liga 1 şi înainte de startul play-off-ului şi play-out-ului, preşedintele CCA le-a prezentat arbitrilor principalele obiective.

„Suntem într-o perioadă dificilă a sezonului. Avem aceste meciuri din Cupa României, ultima etapă şi apoi urmează play-off-ul şi play-out-ul. În ultima perioadă, am avut multe dueluri tari, faulturi tactice, simulări şi alte comportamente nesportive faţă de care trebuie să fim vigilenţi. Suntem responsabili pentru integritatea jucătorilor. E un aspect important, pentru că avem jucători de viitor, jucători de echipe naţionale”, a fost mesajul lui Kyros Vassaras în sala de lucru.

"Mesajul e clar încă de la începutul campionatului. Am ajuns la ultima etapă, una foarte importantă, urmează play-off-ul şi play-out-ul. Ne întâlnim în fiecare lună cu arbitrii. Ei sunt instruiţi de fiecare dată. Desigur, trebuie să înţeleagă şi ei, şi toţi oamenii, că în această etapă a competiţiei trebuie să fie şi mai atenţi. Tocmai de aceea, îi pregătim pentru a deveni din ce în ce mai buni. Depinde de ei să aibă curajul, autoritatea, personalitatea pentru a aplica Legile Jocului. Sunt încrezător că vor reuşi, pentru că avem arbitri buni. Sper, de asemenea, că nivelul jocurilor să fie foarte bun, pentru că ar însemna că şi arbitrii au contribuit la acest lucru, nu doar jucătorii şi antrenorii", a mai declarat acesta.

Afla mai multe despre: frfarbitraj 

viewscnt
Articole similare