Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are loc!? Florentino Perez, cu ochii pe un "wonderkid" din Premier League, pe post cu Vinicius Jr. şi Mbappe

Are loc!? Florentino Perez, cu ochii pe un "wonderkid" din Premier League, pe post cu Vinicius Jr. şi Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a pus ochii pe un "wonderkid" din Premier League, pentru care vrea să înceapa tratativele în vederea transferului pe "Santiago Bernabeu". Clubul "blanco" pregăteşte viitorul în continuare, după ce i-a adus pe Vinicius Junior, Bellingham, Camavinga sau brazilianul Endrick.

Presa din Spania a aflat că Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, are încă o "dorinţă", după Kylian Mbappe. Tratativele pentru transferul superstarului francez sunt foarte avansate şi există şanse ca el să vină gratis la Madrid, însă preşedintele Realului mai vrea un jucător.

Alejandro Garnacho, noua "dorinţă" a lui Florentino Perez la Real Madrid

Este vorba despre Alejandro Garnacho (19 ani), fotbalistul lui Manchester United, crescut în academia clubului de pe Old Trafford.

Potrivit site-ului fichajes.net, Garnacho este noua "dorinţă" a lui Florentino Perez, pentru care vrea să înceapă tratativele prin intermediul reprezentanţilor săi cu prima ocazie, deplasarea la Manchester din Liga Campionilor pentru meciul cu City din sferturile de finală.

Alejandro Garnacho a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase decisive în 38 de meciuri (2616 minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Manchester United.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alejandro Garnacho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alejandro garnachoreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare