Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţa lui Dan Petrescu. Replică dură pentru Mihai Stoica: "Ştiu de ce e-n stare"

Aroganţa lui Dan Petrescu. Replică dură pentru Mihai Stoica: "Ştiu de ce e-n stare"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, nu renunţă şi continuă schimbul de replici cu Mihai Stoica. Totul după ce directorul sportiv al celor de la FCSB a ieşit în presă cu declaraţii dure la adresa clujenilor, pe care i-a acuzat că sunt ajutaţi de arbitri în fiecare partidă disputată.

"Cei de la Steaua încearcă un război psihologic, ei vor să ne agite pe noi. Pot spune ce vor, dar ei fac mereu aceleaşi lucruri. Poate că, în urmă cu 5 sau 10 ani, mă agitam şi eu, dar acum îl  cunosc foarte bine pe conducătorul de acolo, a lucrat cu mine şi ştiu ce poate, ştiu ce vrea să obţină.

Acum, pentru mine cel mai important e să reuşesc să-mi motivez jucătorii, pentru că după o astfel de partidă, cu o asemenea încărcătură cum a fost în meciul cu Steaua, nu e uşor să-i motivez. Am fost şi eu fotbalist, aveam multe meciuri în Liga Campionilor, era foarte greu să-ţi revii după astfel de meciuri" , a declarat Dan Petrescu.

  • Între 2007 şi 2009, Dan Petrescu şi Mihai Stoica au colaborat la Unirea Urziceni, unde au câştigat titlul în Liga I în sezonul 2008/2009 şi au participat în grupele Ligii Campionilor

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicafcsbcfr clujsteauaunirea urziceniliga campionilor 

viewscnt
Articole similare