Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal pregăteşte un nou transfer. John Stones este pe lista de dorinţe a lui Mikel Arteta

Arsenal pregăteşte un nou transfer. John Stones este pe lista de dorinţe a lui Mikel Arteta
Comentarii

Mikel Arteta este în căutarea unui nou fundaş care să facă diferenţa în defensiva lui Arsenal.

John Stones este pe lista lui Arsenal

John Stones are 26 de ani şi este jucătorul lui Manchester City din 2016, atunci când a fost adus de la Everton pentru suma de 55.5 milioane de euro. Fundaşul englez nu a avut un parcurs aşa cum toată lumea se aştepta de la unul dintre cei mai scumpi apărători din istorie. Stones se confruntă în ultima perioadă cu accidentări, dar şi cu puţine minute primite din partea lui Guardiola.

Recent, Pep l-a adus pe Ruben Dias (23 de ani) de la Benfica, pentru suma de 68 milioane de euro. Portughezul s-a impus în echipa de start a lui City, iar pentru Stones este din ce în ce mai dificil să-şi recapete locul în primul 11. Chiar dacă antrenorul spaniol îi avea pe Stones şi Laporte (26 de ani), catalanul l-a mai adus şi pe Nathan Ake (25 de ani) pentru suma de 45.3 milioane de euro, de la Bournemouth.

Pentru semnătura lui John Stones sunt mai multe echipe din Premier League intrate în cursă, însă Arsenal pare că este cea mai potrivită destinaţie pentru fotbalistul lui City. Arteta l-a mai antrenat pe Stones la Manchester City, unde actualul manager al lui Arsenal a ocupat funcţia de antrenor secund.

Cota de piaţă a lui John Stones este de 25 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: john stones mikel arteta arsenal 

viewscnt
Articole similare