Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Monaco tocmai ce a plătit 25.000.000 de euro pentru un fotbalist în vârstă 16 ani. Ce record deţine puştiul!

AS Monaco tocmai ce a plătit 25.000.000 de euro pentru un fotbalist în vârstă 16 ani. Ce record deţine puştiul!galerie foto
Comentarii

Leonardo Jardim încearcă s-o reconstruiască pe AS Monaco, după ce în vară, echipa din Principat şi-a vândut majoritatea fotbaliştilor importanţi. Recent, campioana Franţei a făcut un transfer pentru viitor în această iarnă!

Mai exact, AS Monaco l-a transferat pe Pietro Pellegri, în vârstă de 16 ani. Pellegrini este considerat unul dintre cele mai bune produse ale italienilor. El a fost crescut de Genoa şi a evoluat pentru toate naţionalele Italiei, în afară de U21 şi ”Squadra Azzurra”.

Campioana Franţei va ”vărsa” în conturile Genoei nu mai puţin de 25.000.000 de euro plus bonusuri. Mai mult de atât, în cazul în care Monaco îl va vinde pe Pellegrini, pentru o sumă mai mare de 40 de milioane de euro, ”grifonii” vor mai încasa 10 procente din transfer. 

Pellegri deţine recordul pentru cel mai tânăr debutant în Serie A. Noua achiziţie a lui Monaco u jucat primul meci în Serie A la 15 ani şi 280 de zile.

 

Afla mai multe despre: as monacoprincipattransfer 

viewscnt
Articole similare