Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aş muri pentru el, mi-aş da viaţa!". Declaraţia momentului în fotbal. Face plecăciuni în faţa lui Messi

"Aş muri pentru el, mi-aş da viaţa!". Declaraţia momentului în fotbal. Face plecăciuni în faţa lui Messi
Comentarii

Emiliano Martinez (28 de ani), portarul lui Aston Villa şi al naţionalei Argentinei, a făcut o declaraţie de dragoste pentru Leo Messi (34 de ani), colegul şi prietenul său din naţionala "Pumelor". Goalkeeperul a spus că ar "muri pentru Messi" şi că se bucură că l-a ajutat să câştige Copa America.

Declaraţie de dragoste pentru Messi: "Aş muri pentru el, mi-aş da viaţa!"

Leo Messi a câştigat Copa America alături de naţionala Argentinei şi cu ajutorul lui Emiliano Martinez, care a avut prestaţii excelente în semifinale şi în final, dar per total pe tot parcursul turneului. La o săptămână după succesul survenit chiar pe terenul rivalei Brazilia, Martinez a făcut o declaraţie greu de repetat.

Martinez a dezvăluit cum i-a dat Messi forţă şi i-a ridicat moralul, ajutându-l să devină mai bun pentru el. „N-am mai avut cuvinte când am văzut că m-a lăudat pe Instagram. Sunt cuvinte sau fotografii pe care le voi păstra toată viaţa. La fel a fost şi după semifinala cu Columbia, când a venit să mă îmbrăţişeze. Mi-a dat forţă pentru finală!

Dacă Leo a spus că sunt un fenomen, cum să nu dau totul în finală?! Aş muri pentru el, mi-aş da viaţa! Am zis de acum 4-5 luni că aş face totul ca el să câştige Copa America.

Cred că şi brazilienii şi-au dorit ca Argentina să câştige Copa America. Pentru Messi. Şi ce argentinian nu şi-ar dori ca Messi să câştige? Sperăm să-i putem aduce şi Cupa Mondială”, a declarat Emiliano Martinez, pentru publicaţia Ole.

Afla mai multe despre: emiliano martinezmessicopa americaargentina 

viewscnt
Articole similare