Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa arată staff-ul lui Claudiu Niculescu la Dinamo

Aşa arată staff-ul lui Claudiu Niculescu la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Noul antrenor al dinamoviştilor păstrează doi dintre colaboratorii lui Florin Bratu de la Dinamo. În conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, noul antrenor al ”câinilor” a confirma că şi foştii săi colaboratori de la Voluntari vor face parte din noul staff.

”Am doi colaboratori, Cornel Dobre şi Sorin Popescu. Domnul Mihăescu pe care îl cunoaşteţi cu toţii. Va rămâne şi Cătălin Grigore antrenor cu portarii” a declarat astăzi Claudiu Niculescu.

Alături de Niculescu va lucra se pare si preparatorul fizic Paolo Potocnik. Secunzii lui ”Clau-gol” vor fi Cornel Dobre şi Iulian Mihăescu (56 de ani), ultimul fiind şi fost colaborator al lui Florin Bratu.

Cornel Dobre (43 de ani) este fostul fundaş dreapta al lui Dinamo din perioada 1997-1999. El a lucrat cu Niculescu în calitate de antrenor secund atât la Dacia Mioveni, cât şi la FC Voluntari. 43 de meciuri a strâns Dobre la Dinamo în două sezoane, ulterior evoluând şi pentru formaţii ca Rocar Bucureşti, FC U Craiova, Astra sau Unirea Urziceni.

Sorin Popescu va fi metodistul echipei, în timp ce Cătălin Grigore (40 de ani) va fi antrenorul cu portarii. El a ocupat aceeaşi poziţie la Petrolul Ploieşti între 2013 şi 2016 şi 2017-2018. Grigore este fostul portar de la Unirea Urziceni, formaţie cu care a câştigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009.

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamostaff 

viewscnt
Articole similare