Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa se fac banii! TOP 5 cele mai tari cote de jucat la pariuri în weekend

Aşa se fac banii! TOP 5 cele mai tari cote de jucat la pariuri în weekend

Ponturi pariuri

Comentarii

Avem parte de un nou weekend plin de fotbal, iar telekomsport.ro îţi recomandă cinci pronosticuri bune de pus la pariuri. Citeşte în continuare pentru a afla recomandările noastre.

 

1. CS U Craiova - FCSB Ambele marchează @ 2.10

Este cel mai aşteptat meci al etapei din Liga 1, între două dintre pretendentele la câştigarea titlului. Atât Craiova, cât şi FCSB sunt neînvinse în meciurile oficiale din prima jumătate a lunii septembrie. Oltenii cedau atunci în faţa liderului CFR Cluj, în vreme ce steliştii erau învinşi de Viitorul. Exceptând duelurile cu AC Milan, din Europa League, CS U a marcat în toate jocurile. În tur a fost 1-1, goluri Băluţă şi Gnohere.

2. Torino - Cagliari Ambele marchează @ 1.65

După o serie de cinci înfrângeri consecutive, sarzii au bifat o victorie importantă, 2-1 împotriva codaşei Benevento. De cealaltă parte, Torino traversează o perioadă de coşmar, fiind fără victorie în campionat din 20 septembrie. Cagliari a marcat de fiecare dată la Torino în ultimele cinci meciuri directe, însă ultima deplasare este una de triastă amintire, scor 1-5. 

3. Alaves - Valencia 2 @ 1.62

Valencia este cea mai bună echipă din Spania în momentul de faţă. Echipa lui Michel are o serie de şase victorii consecutive în toate competiţiile, cu 23 de goluri marcate în total! Alaves nu joacă deloc bine. E penultima în clasament, cu o singură victorie în nouă etape şi doar trei goluri înscrise. Zaza, Rodrigo, Guedes şi Mina stau mai bine individual la acest capitol decât întreaga echipă a lui Alaves. Mai multe informaţii găseşti pe bilete-pariuri.ro

4. Hannover - Dortmund Ambele marchează @ 1.53

Borussia e lider în Germania, ce-i drept, la egalitate de puncte cu Bayern. Şi Hannover are parte de un start de sezon bun, strângând cu cinci puncte mai puţin decât adversara din weekend. Patru din precedentele cinci confruntări directe disputat la Hanovra au adus câştigătoare varianta ambele marchează.

5. AC Milan - Juventus PsF X @ 1.65

Doar locul 3 ocupă campioana Juventus după zece etape scurse din Serie A, însă handicapul faţă de Inter este unul surmontabil - trei puncte. AC Milan dezamăgeşte din nou: se află pe locul 8, la nouă puncte în urma torinezilor. Totuşi, meciurile directe din ultima vreme au fost deseori echilibrate şi cu puţine goluri. Mizăm pe o cotă de 1.65 pentru varianta pauză sau final X. Aici ai biletul zilei de azi

Afla mai multe despre: ac milanponturi pariuripariuri sportivefcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare