Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asalt la Nemec! Ultima ofertă făcută de FCSB pentru atacantul lui Dinamo

Asalt la Nemec! Ultima ofertă făcută de FCSB pentru atacantul lui Dinamo

Superliga

Comentarii

FCSB pare să-l fi transformat pe dinamovistul Adam Nemec în principala ţintă a perioadei de mercato din iarnă, iar roş-albaştrii sunt dispuşi să crească oferta salarială pentru slovac.

Nicolae Dică a dezvăluit înainte de meciul cu CSM Iaşi că mutarea este în impas, problemele fiind reprezentate de salariul propus lui Nemec, dar situaţia se poate schimba în zilele următoare. Conform Gazetei Sporturilor, Gigi Becali a pregătit o nouă ofertă pentru vârful rivalei, cu un salariu mult crescut.

Iniţial, FCSB îi propusese lui Nemec un contract de 180.000 de euro pe sezon, însă ezitările atacantului de 32 de ani l-ar fi determinat pe patronul vicecampioanei să crească oferta la 300.000 de euro pe sezon, adică 25.000 de euro pe lună.

”Se pare că există o problemă cu Nemec, legată de salariul lui, aici s-au complicat puţin lucrurile, dar sper să se rezolve. Este un jucător important, a avut evoluţii bune la Dinamo şi orice fotbalist de valoare care va veni la Steaua va fi primit bine de mine”, Nicolae Dică, antrenor FCSB.

Afla mai multe despre: nemecdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare