Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asamoah Gyan vorbeşte la superlativ despre relaţia de prietenie cu Olăroiu: "Omul ăsta e unul dintre cei mai tari antrenori din lume!"

Asamoah Gyan vorbeşte la superlativ despre relaţia de prietenie cu Olăroiu: "Omul ăsta e unul dintre cei mai tari antrenori din lume!"
Comentarii

Golgeterul all time al Africii la Campionatele Mondiale, cu 6 goluri, Asamoah Gyan, 32 de ani, a vorbit din cantonamentul echipei sale din Turcia despre relaţia pe care a avut-o cu Cosmin Olăroiu.

"Cosmin mi-e mai prieten decât Şumudică. Am lucrat cu el mult, m-a adus din Anglia, am fost foarte, foarte apropiat de el. Vorbim amândoi italiană. Oli e mai experimentat, a început de tânăr, ştie totul despre punctele forte şi slabe ale unui jucător, ce mănâncă, unde doarme noaptea. Cu Cosmin, ştiam 98 la sută din stilul de joc şi de viaţă al unui adversar. Tocmai de aceea i-am găsit o poreclă.
 
"Mafia". E un tip inteligent, ştie lucruri, secrete, despre oricine. Omul ăsta e unul dintre cei mai tari antrenori din lume! Şi-am cunoscut mulţi. O ia razna când pierde! Nu acceptă să piardă nici când joacă o miuţă cu staff-ul lui. La el trebuia să te sacrifici. A avut multe oferte din afara Golfului, dar decizia a fost mereu la el. Poate oricând să devină unul dintre antrenorii high class. Nu e timpul pierdut. Scolari a fost în Arabia Saudită înainte de a deveni un supernume" spune Gyan pentru GSP.
 
Gyan a participat la trei Campionate Mondiale cu Ghana (2006, 2010, 2014), iar în 2010 a fost la un pas de a se califica în semifinalele competiţiei

Afla mai multe despre: asamoah gyancosmin olaroiuturciacantonamentdezvaluiri 

viewscnt
Articole similare