Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta a spus domnul Şucu”. Bergodi, dezvăluiri despre situaţia tensionată de la Rapid: ”Nu e un moral aşa de bun”

”Asta a spus domnul Şucu”. Bergodi, dezvăluiri despre situaţia tensionată de la Rapid: ”Nu e un moral aşa de bun”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (58 de ani), a prefaţat Primus Derby disputat în compania celor de la Petrolul.

Rapid va juca în compania formaţiei Petrolul, duminică, 13 august, de la ora 21:30, în etapa a cincea din Superliga României.

”Asta a spus domnul Şucu”. Bergodi, dezvăluiri despre situaţia tensionată de la Rapid: ”Nu e un moral aşa de bun”

În conferinţa de presă premergătoare duelului, care va fi transmis şi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Cristiano Bergodi a mărturisit ce a discutat cu conducerea clubului, după ce a fost scos la masă de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

De asemenea, antrenorul italian al lui Rapid a vorbit şi despre situaţia portarului Horaţiu Moldovan, care a făcut o partidă extrem de slabă cu FC Voluntari.

”E un derby şi ştim ce ambiţii sunt la mijloc şi ce rivalitate este. Vom întâlni o echipă bună, a câştigat ultimul meci cu Farul. Ei trec printr-o perioadă foarte bună.

Vrem să reparăm ce a fost în meciul cu Voluntari. Am vorbit cu Horaţiu, i-am readus zâmbetul pe buze pentru că el e primul care şi-a asumat vina. Dar am zis că eu sunt primul vinovat.

Se întâmplă să greşească şi cei mai mari portari din lume şi nu va fi ultima dată. E un portar foarte bun şi am vorbit cu el. Eu cred că acum este liniştit şi are moralul bun. Sigur că îi voi acorda încredere.

Nu e un moral aşa de bun, dar eu sunt un om echilibrat şi nu mă entuaziasmez nici când câştigăm. Şi când pierdem sunt liniştit şi ştiu ce probleme avem la echipă.

Eu am venit la 3-4 zile înainte de începutul sezonului. Nu vreau să caut o scuză, dar am nevoie de timp. Am făcut bune oriunde am stat. Nu ştiu dacă o să am timp, trebuie să îi întrebaţi pe conducătorii Rapidului.

Eu ştiu ce pot să fac şi nu simt nicio presiune. Eu muncesc şi vreau să scot echipa din criză. Am 58 de ani şi pot să fac faţă presiunii. Mi-au dat încredere, ceea ce a spus şi domnul Şucu. Nu mi-au reproşat ceva”, a declarat Bergodi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodihoratiu moldovandan sucu 

viewscnt
Articole similare