Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e cea mai tare! Dică s-a plâns că FCSB n-a primit un penalty în amicalul pierdut cu Olimpik Doneţk

Asta e cea mai tare! Dică s-a plâns că FCSB n-a primit un penalty în amicalul pierdut cu Olimpik Doneţk

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci amical din cantonamentul din Antalya, scor 1-2, cu formaţia ucraineană Olimpik Doneţk, antrenorul Nicolae Dică declarându-se nemulţumit la final de prestaţia jucătorilor săi.

"Nu sunt deloc mulţumit de acest meci amical, ştiam că o să fim obosiţi, că nu o să avem prospeţime. Am avut antrenamente foarte grele, dar voiam să facem mai multe pe faza ofensivă, am făcut greşeli mari şi pe faza devensivă, la fel ca şi în campionat. Am pierdut două mingi pe construcţia noastră şi-am luat două goluri pe greşelile noastre. Trebuie să remediem aceste greşeli.

Nu pot să iau ca un reper acest joc, mai ales că am avut şi jucători că sunt accidentaţi şi care n-au jucat. Dacă trag o concluzie asupra stagiului de pregătire cred că am muncit foarte bine în acest cantonament, am avut şi câte două antrenamente pe zi, chiar sunt mulţumit. Acum trebuie să vedem dacă ce am lucrat aici a fost bine sau nu.

Chiar dacă a fost eliminat am vorbit cu el după meci şi mi-a spus că l-a enervat arbitrul. Îmi spunea că a fost călcat pe tendoane de fundaşii adverşi şi s-a mai plâns că am mai avut şi un penalty pe care nu l-a dat arbitru. S-a supărat, asta e, dar sunt mulţumit de atitudinea lui", a spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicasteauafcsbamicalturciacantonament 

viewscnt
Articole similare