Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e ULTIMA NEBUNIE! Un fost portar al lui Dinamo e de Cartea Recordurilor: "Face între 600 şi 1.000 de abdomene zilnic!"

Asta e ULTIMA NEBUNIE! Un fost portar al lui Dinamo e de Cartea Recordurilor: "Face între 600 şi 1.000 de abdomene zilnic!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Fostul internaţional Adrian Iencsi a dezvăluit că Emilian Dolha, actualul antrenor de portari al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, face zilnic între 600 şi 1.000 de abdomene. Iencsi spune că a rămas impresionat de forma fizică a fostului său coechipier de la Rapid.

"Ema este mai mult decât un prieten. Este fostul meu coleg de cameră. De altfel, la Rapid, eu am stat în cameră mai mult cu portarii. Ema Dolha este un băiat fantastic şi unul dintre cei mai buni portari ai României. El îşi vede de viaţa lui, nu îi place să iasă în faţă. Munceşte enorm, iar eu îi spun că nici preşedintele României nu e aşa de greu de găsit. «Da, frate, ce să fac? Stau în sală, lucrez», îmi spune.

Eu nu fac la fel de multe abdomene ca el. Dacă fac, mă duc undeva la 150 de abdomene. El face 600-1.000 de abdomene. Lucrează foarte mult. Când l-am văzut la Cluj, am rămas surprins. Este plin de muşchi, se întreţine. Bravo lui!", a spus Iencsi, la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: emilian dolhasepsitransferantrenorineditcartea recordurilordecizieanunt 

viewscnt
Articole similare