Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra vrea să-i fure lui Dinamo un jucător! Au început negocierile pentru transferul acestuia

Astra vrea să-i fure lui Dinamo un jucător! Au început negocierile pentru transferul acestuia

Astra Giurgiu

Comentarii

Cu Edi Iordănescu la cârma echipei, Astra a făcut o treabă excelentă în cele 22 de meciuri disputate din acest sezon competiţional, echipa este pe loc de play-off şi speră să rămână acolo şi după disputarea următoarelor 4 runde.

Imediat după finalul sezonului, Edward a anunţat că pentru a putea avea reuzltate şi pentru a face performanţă are nevoie de transferuri în această iarnă, iar şefii de la Giurgiu vor să-l ajute. Aceştia s-au mişcat deja pe piaţa transferurilor şi-au luat legătura cu Dan Nistor, în prezent la CFR Cluj. Jucătorul nu mai este dorit de Dan Petrescu, îl ultima vreme n-a mai prins lotul, iar mijlocaşul a r fi de acord cu o plecare din Gruia.

Există informaţii că în acest moment Nistor ar fi tentat să accepte oferta de la Giurgiu mai ales că a mai lucrat cu Edward Iordănescu la Pandurii. Însă, Astra nu este singura echipă care-şi doreşte semnătura mijlocaşului. Şi Dinamo este interesată să-l transfere pe Nistor, urmând ca jucătorul să decidă în această iarnă unde va juca din 2018.

Afla mai multe despre: astradinamocfrdan nistornegocieritransfer 

viewscnt
Articole similare