Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur al lui Balaj în direct la Telekom Sport: "Cei din Comisia Centrală a Arbitrilor au fost complici când au decis să-l delege pe Rădulescu"

Atac dur al lui Balaj în direct la Telekom Sport: "Cei din Comisia Centrală a Arbitrilor au fost complici când au decis să-l delege pe Rădulescu"

Fotbal intern

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cristian Balaj, a criticat în termeni duri delegarea lui George Rădulescu la meciul de la Cluj cu Poli Iaşi. Motivul? Pe masa Comisiei de Disciplină a FRF se află cazul partidei Sepsi-Astra, când "centralul" a încălcat grav regulamentele FRF şi a dat drumul meciului, deşi instalaţia de nocturnă se oprisese de două ori.

"E inexplicabil cum Comisia Centrală îl deleagă din nou pe acest Rădulescu la un meci din Liga 1, ţinând cont că nici până în acest moment nu avem un verdict final al meciului Sepsi-Astra de la Comisia de Disciplină, acel meci când nocturna a căzut de două ori, dar el a decis ca jocul să continue.

Este de notorietate că n-a respectat regulamentul şi a scris în raportul de după meci că a ieşit după 20 de minute de la vestiare, când regulamentul este clar şi spune că pauza durează maximum 15 minute. Văzând ce s-a întâmplat în această seară, cred că cei din Comisia Centrală a Arbitrilor au fost complici când au decis să-l delege la un nou meci din Liga 1 pe Rădulescu", a declarat Balaj, la TV Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajregulamentefrfgeorge radulescuscandalatacccaprobleme 

viewscnt
Articole similare