Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac fără precedent la noua genereţie de tenismeni români! Copil: "A fost o lecţie pentru Frunză! Să se trezească!"

Atac fără precedent la noua genereţie de tenismeni români! Copil: "A fost o lecţie pentru Frunză! Să se trezească!"

Tenis

Comentarii

Tenismenul Marius Copil, locul 94 ATP, l-a învins, duminică, pe Ugo Nastasi, fără clasament ATP, cu scorul de 6-1, 6-1, şi a adus victoria României în faţa Luxemburgului, cu scorul de 3-1, întâlnirea contând pentru turul I al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

La finalul confruntării, Marius Copil a avut un atac virulent la adresa colegului său de Cupa Davis, Nicolae Frunză, despre care spune că trăişte din trecut şi că nu se antrenează cum trebuie.

”A fost o lecţie pentru Frunză şi sper să se trezească şi să avanseze în cariera, pentru ca ce făcea până acum se pare că nu a facut bine. Nu e destul de profesionist, începând de la pregătirea pentru antrenament, mentalitatea în antrenament, nu e concentrat destul la antrenament, cred că îşi pierde concentrarea prea uşor”, a declarat Marius Copil.

”Ei trăiesc cumva în trecut pentru că au avut nişte rezultate foarte bune la 14 ani şi cumva încă sunt cu gândul acolo, nu în prezent. Din păcate la simplu sunt doar eu. Tot timpul eu trebuie să aduc 2 puncte”, a mai zis Copil.

 

Afla mai multe despre: tenis masculincupa davismarius copil,  

viewscnt
Articole similare