Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac la Lucescu! Un fost fotbalist vine cu acuzaţii dure: "Mi-a distrus cariera "

Atac la Lucescu! Un fost fotbalist vine cu acuzaţii dure: "Mi-a distrus cariera "
Comentarii

Julius Aghahowa a lucrat mult timp cu Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk. Dar nigerianul a rămas cu un gust amar după experienţa din Ucraina. Fotbalistul a găsit şi vinovatul: antrenorul român.

Julius Aghahowa era deja la Şahtior când Mircea Lucescu a fost adus la Doneţk de Rinat Ahmetov. Pentru nigerian lucrurile au fost bune la început, dar pe pracurs relaţia sa cu antrenorul român s-a deteriorat. Africanul a părăsit-o pe Şahtior pentru Wigan, dar s-a întors în Ucraina în 2009. Iar de aici a început coşmarul. Aghahowa a jucat doar 10 meciuri în trei ani de zile pentru fosta câştigătoare a Cupei UEFA. Atacantul explică şi de ce a ajuns în această situaţie.

"N-am avut nicio problemă la Şahtior până când a venit Mircea Lucescu. El nu a avut o relaţie bună cu liderii echipei. Fotbaliştii fantastici care au scris istorie pentru club au fost daţi afară şi înlocuiţi cu brazilieni pe care nu-i recomanda tot timpul profesionalismul.

Erau cazuri când veneau la antrenament direct din cluburi şi tot erau titularizaţi. Erau multe tensiuni în echipă, dar ne prefăceam că totul e bine. Lucescu avea grupul lui favorit de jucători. Am simţit că nu sunt tratat corect. Am decis să-mi închei cariera din cauza acestui om pentru a nu mai trăi astfel de dezamăgiri", a spus Aghahowa.  

Nigerianul avea doar 30 de ani când a renunţat la fotbal. De-a lungul carierei, Aghahowa a evoluat în tricoul naţionalei sale la CM 2002, din Coreea de Sud şi Japonia. 

Afla mai multe despre: aghahowamircea lucescuşahtior 

viewscnt
Articole similare