Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac la Ronaldo! Real Madrid nu trebuie să cedeze la pretenţiile portughezului

Atac la Ronaldo! Real Madrid nu trebuie să cedeze la pretenţiile portughezului

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu trebuie să dea curs pretenţiilor lui Cristiano Ronaldo pentru un nou contract, chiar dacă golgheterul all time al galacticilor ameninţă cu plecarea, a declarat un fost fotbalist emblematic, Manolo Sanchis, care are în palmares 8 titluri în Spania şi 2 trofee în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, 32 ani, insistă să primească un salariu mai mare, la nivelul lui Messi şi Neymar, ca o condiţie a prelungirii contractului său ce expiră în 2021, dar preşedintele Florentino Perez pare să reziste la pretenţiile portughezului.

''Real Madrid nu are nevoie să-i crească salariul, a declarat Sanchis, fost fundaş central între 1983 şi 2001. Dacă Madrid se va prăbuşi în acest sezon, el va fi pe drum de plecare. Di Stefano a părăsit Madridul şi oricine poate pleca fără a provoca o mare dramă''.

CR7 a câştigat în decembrie al cincilea său Balon de Aur, dar în acest sezon a marcat doar 4 goluri în campionat, contribuind la evoluţia dezamăgitoare a echipei sale, care se află pe locul 4 la 19 puncte de liderul Barcelona.

Afla mai multe despre: real madridcristiano ronaldomanolo sanchisdino stefanopretentii exagerate 

viewscnt
Articole similare