Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant din optimile Champions League, ”lovitura” lui Gigi Becali la FCSB. ”Ar da 50 de goluri în România” | VIDEO

Atacant din optimile Champions League, ”lovitura” lui Gigi Becali la FCSB. ”Ar da 50 de goluri în România” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în mare căutare de jucători în perioada din această iarnă, iar primele transferuri le-a efectuat deja. A întărit mijlocul echipei, dar caută variante şi pentru celelalte posturi deficitare, iar de curând a primit o recomandare preţioasă: un atacant calificat în optimile Champions League.

Gigi Becali a tot căutat în ultima vreme atacanţi pentru a-l înlocui pe Andrea Compagno sau pentru a-i crea concurenţă italianului, dar s-a lovit de mai multe refuzuri.

Totodată, şi vârful de 27 de ani a avut evoluţii din ce în ce mai consistente la ultimele meciuri, iar revenirea sa de formă i-a bucurat pe conducătorii clubului de pe primul loc în Superligă.

Recomandare preţioasă pentru Gigi Becali: ”L-ar lua FCSB-ul mâine”

Dar o variantă surpriză pentru ofensiva roş-albaştrilor a fost lansată de Basarab Panduru, care i l-a propus lui Gigi Becali pe Andeas Cornelius, atacantul celor de la FC Copenhaga, echipă calificată în primăvara Champions League.

Expertul Orange Sport a dat de înţeles că dacă patronul FCSB-ului ar reuşi să cadă la un acord asupra salariului jucătorului danez, atunci l-ar putea aduce în România, unde uriaşul nordic ”ar da 50 de goluri”.

”Pe Cornelius cât crezi că îl plăteşte (n.r. Copenhaga)? Cu minim un milion. Nu avem nici cu ăştia cum să ne comparăm. Dacă ar fi 300.000 de euro (n.r. salariul anual), l-ar lua FCSB-ul mâine.

L-ai aduce pe Cornelius, ar da 50 de goluri în România. Cred că şi acum ar putea să se ducă la Cornelius, că dacă nu joacă acolo (n.r. la Copehaga), poate vine, îl păcălesc pe Cornelius”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În vârstă de 30 de ani şi cu o înălţime de 1,93 de metri, Andreas Cornelius este cotat la 2,5 milioane de euro şi are un singur meci bifat la Copenhaga în grupele Ligii Campionilor în acest sezon.

Formaţia daneză s-a calificat de pe locul 2 în optimilie Ligii Campionilor, dintr-o grupă cu Bayern Munchen, Galatasaray şi Manchester United.

În urmă cu o zi, Gigi Becali a fost sfătuit şi de ”amicul” Adrian Mititelu cu privire la Andrea Compagno. Înainte să vină la FCSB, italianul a jucat la FCU Craiova.

”Îmi pare rău. Aici greşeşte foarte mult Gigi Becali, pentru că Compagno e cel mai bun vârf din România. Îmi pare rău că nu i se dă încredere. Am două vârfuri foarte bune, Ibrahim şi Blănuţă, nu mai zic de Chiţu, de aceea nu fac demersuri de a-l aduce înapoi pe Compagno. Altfel, mi l-aş dori foarte mult

Eu spun că Gigi Becali va regreta foarte mult dacă îl va da pe Compagno. Dacă anul ăsta vrea să ia campionatul şi în retur nu-l are pe Andrea, s-ar putea să-i simtă lipsa foarte mult”, afirma Adrian Mititelu, după victoria cu FC Voluntari.

FCSB a făcut deja două transferuri pentru această iarnă pentru a avea un lot cât mai numeros şi calitativ cu scopul de a cuceri primul titlu din 2015 încoace.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliliga campionilorandreas corneliusbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare