Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul i-a luat ochii lui Gigi Becali şi îl aduce la FCSB: ”500%! E mai bun şi mai tehnic” decât cel mai în formă jucător al CFR-ului

Atacantul i-a luat ochii lui Gigi Becali şi îl aduce la FCSB: ”500%! E mai bun şi mai tehnic” decât cel mai în formă jucător al CFR-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că are deja o ţintă de atacant pentru FCSB. Este străin şi vine să facă spectacol în România.

Gigi Becali este pe cale să pună mâna pe un atacant. Viitorul om responsabil cu golurile la FCSB are ca obiectiv să aducă titlul pentru formaţia roş-albastră.

Gigi Becali: ”Atacant cinci sute la sută aduc!”

Omul de afaceri a anunţat că noul vârf de atac al bucureştenilor va fi străin şi îl aseamănă cu Philip Otele, jucătorul lui CFR Cluj, doar că ”mai bun” şi ”mai tehnic” decât componentul rivalilor.

De asemenea, Gigi Becali a precizat că va lua şi un mijlocaş, un ”optar”, pentru a întări zona mediană a formaţiei pe care o finanţează.

”Echipa e destul de puternică, numai că eu o să întăresc echipa cu doi jucători, sută la sută! Nu ştiu, poate trei, poate patru, dar doi jucători, un atacant şi un optar sută la sută o să iau.

Nu îi ştiu care sunt, dar atacant cinci sute la sută aduc! Dacă noi câştigăm cu atacanţii ăştia… Îţi dai seama, dacă aduc un atacant bun…? 

Am făcut o ofertă la un jucător din străinătate, un atacant, acum să vedem, aşteptăm răspunsul. Pentru ceilalţi jucători, nu. Nu e ceva grabă, nu ne hazardăm.

E cam genul de jucător al celor de la CFR Cluj, ăla african. Otele, cam în genul lui e, dar e mai bun, e mai tehnic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

În actualul sezon, Andrea Compagno, unicul atacant central din lotul FCSB-ului, a marcat patru goluri în 20 de partide, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliatacant fcsb 

viewscnt
Articole similare