Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul român din fotbalul francez lăudat de Ladislau Boloni! "E un exemplu destul de bun băiatul ăsta". Ce spune despre "aerul ca la munte" din Ligue 1

Atacantul român din fotbalul francez lăudat de Ladislau Boloni! "E un exemplu destul de bun băiatul ăsta". Ce spune despre "aerul ca la munte" din Ligue 1

Ligue 1

Comentarii

Antrenorul lui Metz, Ladislau Boloni, a vorbit despre prelungirea contractului cu nou-promovata în Ligue 1, dar şi despre fotbalistul român din Franţa care i-a atras atenţia.

Ladislau Boloni continuă cu Metz până în 2025

Boloni şi staful său şi-au prelungit contractul, care expira anul viitor, pentru încă un sezon, până în iunie 2025. Metz a început sezonul cu o victorie, 1-0 cu Clermont, două remize, 2-2 cu Reims, 2-2 cu Marseille, şi o înfrângere, 1-5 cu Rennes. 

"Contractul a fost deja prelungit de vreo două luni. Aerul e ca la munte, foarte puternic, foarte tare, mult mai dificil decât în liga a doua. Va fi deosebit de greu, pentru că trebuie să creştem foarte repede.

Cunosc destul de bine fotbalul francez, ştiu ce zile grele mă aşteaptă. Pentru asta am lucrat un an, e bine să avem astfel de greutăţi", a declarat Ladislau Boloni, pentru Prima Sport

Antrenorul lui Metz a vorbit şi despre românul lui Bordeaux, Alexi Pitu (21 de ani), care a fost transferat de clubul francez de la Farul pentru două milioane de euro. 

La Bordeaux, în Ligue 2, Alexi Pitu a jucat în 20 de meciuri, n-a marcat şi nu a pasat decisiv. 

"E un exemplu destul de bun băiatul ăsta, Alexi Pitu. E un băiat cu foarte mult talent, chiar şi cu viteză bună, vivacitate bună, schimbare de direcţie bună. Îi lipseşte forţa, e un element pe care poate să-l acumuleze şi, dacă lucrează şi dacă joacă, aceste lucruri trebuie să funcţioneze împreună", a mai spus antrenorul lui Metz. 

Afla mai multe despre: ladislau bolonialexi pitumetz 

viewscnt
Articole similare