Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie! Contra îi avertizează pe Alibec şi pe Budescu: "Asta mă îngrijorează"

Atenţie! Contra îi avertizează pe Alibec şi pe Budescu: "Asta mă îngrijorează"

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec şi Constantin Budescu au lipsit de la ultima acţiune a echipei naţionale, iar Christoph Daum a fost intens criticat de presa din România după ce a anunţat lista convocărilor. Însă, cei doi jucători ar putea rata şi următoarele meciuri dacă nu îndeplinesc condiţiile impuse de Cosmin Contra.

"Urmează meciul din Europa League, de joi, unde voi trimite pe cineva să urmărească partida. Mă uit şi la statistici, sunt jucători care marchează meci de meci şi trebuie să fie la echipa naţională, dar sunt jucători care nu marhcează foarte mult şi trebuie să luăm în considerare şi acest lucru. Voi încerca să fiu cât mai corect.

Alibec are calităţi extraordinare, poate să facă diferenţa, dar nu trebuie să mai aibă oscilaţiile acestea de formă. Trebuie să fie mai mult în preajma porţii, e un atacant care n-are niciun gol marcat în 11 etape din Liga I. Asta mă preocupă foarte mult. Statistica nu mă interesa când eram la Dinamo, dar, de când sunt la naţională, am luat fiecare jucător în parte, cei 53 pe care-i urmărim şi e preocupant că atacanţii noştri nu marchează multe goluri. Alibec trebuie să fie mai aproape de careu.

Dar nu contează doar numai golurile. Cine are atitudine cu mine, are întotdeauna poarta deschisă la echipa naţională. Cine nu poate să facă lucrul ăsta, nu va mai veni. Am nevoie de jucători cu atitudine, de jucători care vor să se sacrifice în unele momente ale jocului. Dacă Alibec şi Budescu înţeleg acest lucru, au poarta deschisă la echipa naţională" , a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalaromaniadenis alibecconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare