Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atitudinea pe care Hagi o cere jucătorilor săi: ”Mă critic pe mine personal. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic”

Atitudinea pe care Hagi o cere jucătorilor săi: ”Mă critic pe mine personal. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic”

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorul celor de la Farul, Andrei Artean (29 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut de campioană contra celor de la Poli Iaşi.

Farul a fost învinsă de Poli Iaşi, scor 1-3, într-un meci din etapa a treia a Superligii României.

Pentru campioana României a punctat Enes Sali (45), în timp ce pentru nou-promovată au marcat Luis Phelipe (11, 51) şi Vojtus (37).

Atitudinea pe care Hagi ar aprecia-o din partea jucătorilor săi: ”Mă critic pe mine personal”

La finalul meciului, Andrei Artean, cel care a purtat banderola de căpitan în absenţa lui Ionuţ Larie şi Denis Alibec, a reacţionat.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a punctat că victoria celor de la Poli Iaşi este meritată şi a recunoscut jocul slab prestat de el şi colegii săi.

”Concluziile mele sunt că Iaşul a meritat victoria, au fost mai buni ca noi. Ştiam că sunt foarte agresivi, au jucat un fotbal foarte bun şi îi felicit pe această cale.

Suntem conştienţi (n.r. că sunt campionii României), pot spune că acest lucru este şi o presiune pe noi, trebuie să demonstrăm din nou că suntem foarte buni.

Trebuia să avem total altă faţă, mai ales acasă. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic. Au fost mai buni ca noi.

Încă nu am apucat să discutăm despre meci, cu siguranţă o să o facem mâine mai bine. Acum, la cald, e uşor de criticat. Şi eu mă critic pe mine personal, am făcut un meci foarte slab şi eu.

Am luat multe goluri, am luat şi în cupele europene. Astăzi 3 goluri, trebuie să remediem lucrul asta.

Cu Urartu va fi foarte greu. Am câştigat o repriză, le-am luat şi lor pulsul. E o campioană, cu siguranţă ne va aştepta un meci greu.

Vor să întoarcă scorul, ne va fi dificil. Sperăm să ne întoarcem de acolo câştigători”, a declarat Artean, după meci.

Următorul meci pentru Farul este testul cu Urartu, în manşa a doua din turul al doilea preliminar din Conference League. În tur, campioana României s-a impus greu, cu 3-2.

Afla mai multe despre: farulandrei arteanfarul poli iasi 

viewscnt
Articole similare