Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atmosferă explozivă la Dinamo! Fanii i-au apostrofat pe jucători, iar Filip ameninţă cu plecarea: "Nu mai pot, m-au înjurat de soţie şi fetiţă"

Atmosferă explozivă la Dinamo! Fanii i-au apostrofat pe jucători, iar Filip ameninţă cu plecarea: "Nu mai pot, m-au înjurat de soţie şi fetiţă"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. La antrenamentul de aseară, jucătorii au fost "vizitaţi" de un grup de aproximativ 20 de suporteri nervoşi, care le-au reproşat rezultatele slabe.

La şedinţa de pregătire de dimineaţă, alţi 12 ultraşi de la Peluza Sud au fost prezenţi pentru a-şi certa favoriţii. Nici Ionuţ Negoiţă n-a scăpat de criticile fanilor, în timp ce lui Miriuţă suporterii i-au cerut să folosească mai mulţi jucători tineri şi să renunţe la cei care au creat scandaluri în ultima perioadă.

Printre cei mai apostrofaţi s-a numărat Steliano Filip. Fundaşul "câinilor" acuză că a fost înjurat de fani şi îşi doreşte să plece cât mai curând de la Dinamo.

"Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soţia şi fetiţa. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soţie şi fetiţă?", a declarat Steliano Filip pentru GSP.

Dinamo e pe loc de play-out în acest moment, locul 7, la un punct în spatele Astrei.

Roş-albii au ajuns la o înţelegere cu CFR Cluj pentru transferul lui Valentin Costache, afacere care i-a supărat şi mai tare pe fani. Următorul care are şanse mari să plece e Adam Nemec.

Afla mai multe despre: dinamosteliano filipfaniatmosfera 

viewscnt
Articole similare