Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma cu Andre Villas-Boas! Fostul antrenor al lui Chelsea şi Spurs revine în fotbalul mare, după experienţa din China

Au bătut palma cu Andre Villas-Boas! Fostul antrenor al lui Chelsea şi Spurs revine în fotbalul mare, după experienţa din China
Comentarii

Olympique Marseille a ajuns la un acord cu antrenorul Andre Villas-Boas, care se întoarce în fotbalul european, după experienţa avută în Superliga Chineză, anunţă L'Equipe.

Conform prestigiosului cotidian din Hexagon, tehnicianul portughez va semna un contract valabil doi ani cu gruparea de pe Stade Velodrome şi îl va înlocui astfel pe Rudi Garcia. Antrenorul francez s-a despărţit de OM pe 22 mai, după ce echipa a ratat prezenţa în sezonul viitor al cupelor europene, clasându-se pe locul 5 în Ligue 1.

La doar 41 de ani, Andre Villas-Boas este un antrenor de mare experienţă. Olympique Marseille este cel de-al şaptelea club pe care portughezul şi-l trece în CV, după Academica, FC Porto, Chelsea, Tottenham Hotspur, Zenit Sankt-Petersburg şi Shanghai SIPG. Villas-Boas s-a despărţit de echipa chineză în 2017, iar de atunci nu a mai antrenat.

Villas-Boas are în palmares şapte trofee, patru dintre ele obţinute cu FC Porto, printre care şi UEFA Europa League în sezonul 2010-2011, şi trei cu Zenit.

Afla mai multe despre: villas boas 

viewscnt
Articole similare