Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma! Găman s-a înţeles cu FCSB şi aşteaptă oficializarea mutării. Cât va încasa

Au bătut palma! Găman s-a înţeles cu FCSB şi aşteaptă oficializarea mutării. Cât va încasa

FCSB

Comentarii

După ce le-a furat titlul în 2016, fundaşul central, Valerică Găman e la un pas de a pune semnătura pe contractul cu vicecampionii României.

UPDATE 12:00 | Găman nu s-a despărţit în mod oficial de Karabukspor, deoarece nu vrea să renunţe la restanţele pe care le are de încasat de la turci. Astfel, transferul fundaşului la FCSB a intrat în stand-by, cel puţin până în momentul în care Găman va semna rezilierea contractului cu echipa din Turcia.

Până duminică, fundaşul este nevoit să se înţeleagă cu Karabukspor în privinţa restanţelor pe care le are de primit, apoi va semna cu FCSB şi va pleca în stagiul de pregătire al roş-albaştrilor din Spania.

20.000 de euro pe lună va încasa Valerică Găman de la FCSB, iar fundaşul va încasa şi o primă de instalare de aproximativ 100.000 de euro


Stoperul aproape că s-a înţeles cu cei de la Karabukspor pentru a pleca liber de contract, iar aseară a ajuns la Bucureşti, urmând ca astăzi să vină la negocieri cu oficialii FCSB. "Găman a rezolvat toate hârtiile ca să fie liber. Am vorbit cu el, a zis că vine să vedem ce facem. O să vină, o să vină. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundaşi centrali", spunea patronul FCSB.

Din primele informaţii, Găman are de primit salarii restante pe ultimele 6-7 luni, o sumă ce ajunge aproape la 300.000 de euro, şi negocierile pe care le-a avut cu turcii încă n-au fost finalizate.

Acesta are pe masă propunerea din partea patronului! 200.000 de euro primă de instalare şi un salariu lunar de 20.000 de euro. Fotbalistul ar fi tentat de oferta roş-albaştrilor, mai ales că s-ar întoarce acasă şi ar putea reintra în circuitul echipei naţionale.

Afla mai multe despre: valerica gamansteauafcsbdiscutiitransfermutareanuntgigi becaliturcai 

viewscnt
Articole similare