Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au câştigat Cupa şi s-a dezbrăcat complet de haine! Ce-a putut să facă un fotbalist cu trofeul pe care echipa sa l-a câştigat după 10 ani!

Au câştigat Cupa şi s-a dezbrăcat complet de haine! Ce-a putut să facă un fotbalist cu trofeul pe care echipa sa l-a câştigat după 10 ani!
Comentarii

Fundaşul formaţiei Lillestrom, Aleksander Melgalvis Andreassen, a apărut nud la festivitatea organizată după câştigarea Cupei Norvegiei de câtre echipa sa, acoperindu-şi organele genitale cu trofeul, informează Daily Mail. Oficialii Federaţiei Norvegiene de Fotbal nu au fost amuzaţi de acest gest, astfel că fotbalistul ar putea fi sancţionat.

 Duminică, Lillestrom a cucerit după zece ani Cupa Norvegiei, al şaselea trofeu din istoria sa, învingând în finală pe Sarpsborg, cu scorul de 3-2. Luni seară, câştigătorii au organizat o festivitate pentru a sărbători cu fanii succesul repurtat, în cadrul căreia Andreassen a apărut nud, cu trofeul acoperindu-i organele genitale.

Un oficial al federaţiei a reacţionat, afirmând că ar fi trebuit acordat "puţin mai mult respect" Cupei Norvegiei.

"Cîştigarea cupei este un lucru important şi evident că trebuie celebrat. Dar este foarte posibil de o face într-o manieră care să arate cupei puţin mai mult respect. Sunt sigur că nu a fost ceva intenţionat din partea lui Melgalvis, dar nu i-a ieşit bine. Mă gândesc că Melgalvis şi Lillestrom sunt de acord cu asta", a declarat Yngve Haavik, directorul  de comunicare al forului.

Andreassen nu a fost impresionat de criticile primite şi a răspuns ironic: "Pot înţelege (n.r. - că unora nu le-a plăcut). Să-i cer iertare regelui? Ei bine, am avut privilegiul să-l salut pe rege ieri, poate că azi ar trebui să-i cer iertare".

Întrebat ce a gândit bunica lui după gestul său, jucătorul de 28 de ani a declarat: "Nu cred că a văzut. Din fericire, nu are internet şi acces la reţelele sociale".

Afla mai multe despre: lillestromaleksander melgalvis andreassennudscandalproblemedeclaratiiregecontroverse 

viewscnt
Articole similare