Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat statistica peste cap! Chiajna a înscris 8 goluri în două meciuri, cu două mai multe decât reuşea în primele 13 runde din sezonul trecut competiţional

Au dat statistica peste cap! Chiajna a înscris 8 goluri în două meciuri, cu două mai multe decât reuşea în primele 13 runde din sezonul trecut competiţional
Comentarii

Concordia merge bine în Liga 1 sub comanda lui Ion Moldovan. Ilfovenii au reuşit în ultimele două partide cu Juventus Bucureşti şi FC Botoşani să înscrie de 8 ori cu două goluri mai mult decât bifaseră sezonul trecut după 13 runde, adică la finalul turului!

În plus, după 20 de etape, la fel ca şi acum, trupa de lângă Bucureşti era pe locul 12 în Liga 1, cu doar 11 reuşite! Acum, situaţia este cu totul alta: au 28 de goluri marcate, cu 3 mai puţine decât contabiliza echipa la finalul sezonului competiţional trecut: 17 după sezonul regulat şi alte 14 la finalul play-out-ului.

“Am reuşit în primul rând prin spiritul de echipă şi în al doilea rând prin calitatea jucătorilor. Ne dorim mai mult, mult mai mult şi sunt sigur că vom şi reuşi împreună. Am mare încredereîn băieţi şi sunt fericit că pentru al doilea meci consecutiv Cristi Bud a reuşit să marcheze şi să spargă odată ghinionul ăsta. Simt şi ştiu că este un marcator redutabil! Deşi îmi doresc un fotbal spectacol, mă interesează în primul rând rezultatele echipei. Vreau să fim realişti, să rămânem cu picioarele pe pământ, dar îmi doresc să câştigăm ultimele două partide din acest an”, a spus Ion Moldovan la finalul partidei cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: chiajnastatisticaperformantacifregoluriion moldovan 

viewscnt
Articole similare