Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit banii la Dinamo. Ce condiţie trebuie să îndeplinească jucătorii pentru a lua primă

Au venit banii la Dinamo. Ce condiţie trebuie să îndeplinească jucătorii pentru a lua primă

Dinamo București

Comentarii

Nu e linişte deloc la Dinamo, dar cel puţin, s-ar putea umple portofelele. Finanţatorul Ionuţ Negoiţă le-a făcut o vizită jucătorilor în cantonament, în această dimineaţă. Le-a adus o primă de 20 de mii de euro, bani pe care dinamoviştii îi pot încasa cu o singură condiţie - trebuie să bată pe CSMS Iaşi.

Ultima primă pe care patronul dinamoviştilor le-a oferit-o jucătorilor a fost pe 1 mai. Vremurile erau ceva mai prietenoase atunci - banii au venit după ce echipa a învins FCSB în playoff-ul campionatului trecut. 

Negoiţă i-a solicitat o întrevedere de 10 minute şi lui Miriuţă. I-a reamintit acestuia importanţa meciului cu Iaşi. Antrenorul echipei, Vasile Miriuţă, a profitat şi el de ocazie şi s-a plâns patronului că sunt colaboratori ai acestuia care lansează în continuare atacuri din interior la adresa echipei tehnice.

Miriuţă i-a transmis lui Negoiţă că el şi staff-ul pot pleca imediat după meciul cu Iaşi dacă îşi vor încasa salariile până la finalul acestui sezon şi jumătate din clauza de reziliere. În cazul lui Miriuţă suma ajunge la 35000 de euro. Negoiţă l-a asigurat însă pe antrenor că are sprijinul său şi că discuţia despre viitor o vor purta la finalul lunii decembrie. 

Afla mai multe despre: vasile miriutaionut negoitafinantatorprimacsms iasiconditie indeplinita 

viewscnt
Articole similare