Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aue - Karslruher. O cotă de 2.25 pentru acest meci

Aue - Karslruher. O cotă de 2.25 pentru acest meci

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Aue – Karlsruher Germania 22.05.2018. Se joacă pentru ultimul loc în Bundesliga 2, o competiţie ce umple stadioanele etapă de etapă.

Ponturi pariuri Aue – Karlsruher Germania 22.05.2018

Aue a terminat în Bundesliga 2 pe locul 16 al clasamentului cu 40 de puncte şi au avut un golaveraj total de 35-49. În ultimele cinci etape de campionat  avut patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate. În meciurile din Bundesliga 2 de pe teren propriu  reuşit şapte victorii şi cinci rezultate de egalitate, din 17 etape disputate şi a avut un golaveraj total de 18-20. În ultimele cinci etape de pe teren propriu a avut trei victorii, dar aterminat campionatul cu un egal şi o înfrângere. În partidele disputate de Aue în Bundesliga 2 s-a marcat o medie de 2,5 goluri per meci, iar în total au avut 18 jocuri unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. ponturi bune fotbal

Cele mai mari cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Aue – Karlsruher Germania 22.05.2018

În partidele disputate de oaspeţi în campionat s-a marcat o medie de 2,1 goluri per meci, iar în total au avut 27 de jocuri unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci. În ultimele cinci jocuri directe dintre cele două echipe, victoriile au fost împărţite şi un meci s-a terminat 0-0. În ultimele trei partide directe cu Aue gazdă, Karlsruher a pierdut de fiecare dată, iar golaverajul acestor jocuri este de 7-1.

Aue - Karlsruher GG @ 2.25

Afla mai multe despre: auekarlsruherponturi pariurigermania 

viewscnt
Articole similare