Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelian Bogaciu, mărturii cutremurătoare din perioada petrecută în arest: "Am stat cu un criminal şi cu un violator în celulă!"

Aurelian Bogaciu, mărturii cutremurătoare din perioada petrecută în arest: "Am stat cu un criminal şi cu un violator în celulă!"

Fotbal intern

Comentarii

În aprilie 2009, fotbalul românesc era zguduit din temelii de primul scandal imens de luare şi dare de mită! DNA a intervenit în forţă şi a făcut arestări pe bandă rulantă, punând cătuşele pe mâinile arbitrilor, patronilor, ale unor oameni de afaceri sau ale celor din conducerea CCA.

Aurelian Bogaciu, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare se destăinuie şi vorbeşte despre cele 11 zile de arest efectuate în "dosarul Penescu", cel mai mare caz de corupţie în arbitraj.
 
"Am stat cu un criminal, cu un hacker, cu un violator, cu unul care-l tăiase pe faţă pe un poliţist cu un briceag după un accident auto şi eu... spaima! Mi-aduc aminte când am ajuns acolo a venit cu mine comandantul Poliţiei. A deschis uşa la celulă şi l-a chemat pe cel care era recunoscut ca şef, dintre cei arestaţi: "Comisare, te rog frumos, răspunzi cu capul dacă păţeşte ceva domnu' Bogaciu". Îi zicea Comisare!!!", spune fostul arbitru pentru Gazeta Sporturilor. 
 
"Stăteam şase într-o cameră cu paturi suprapuse şi-un WC într-un colţ. Soţia era însărcinată, iar eu nu ştiam ce să fac, simţeam că voi claca psihic! Atunci am avut o reacţie urâtă şi le-am zis că dacă soţia mea păţeşte ceva, îmi fac dreptate singur. Şi chiar îmi făceam! În momentul în care mi-au zis atunci, în acea cameră, că mă arestează, mi s-a pus un nod în gât, mi-am şi scos cravata, simţeam că mă sufoc. În fiecare zi, la ora şase, îţi aruncau ziarele pe sub uşă. Scria în ziar "Şpagaciu!", în loc de Bogaciu. Era şi asta o metodă de tortură, îşi doreau să citeşti chestia aia. Totuşi, să ştiţi că cine a zis vorba aia "Ce nu te omoară te întăreşte" mare dreptate a avut! A fost cumplit", mai spune acesta.
 

Afla mai multe despre: aurelian bogaciuinterviudezvaluiripremierapenescuscandal 

viewscnt
Articole similare