Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Australienii l-au lucrat pe Djokovic. Cum a fost omis sârbul şi de ce s-au supărat fanii acestuia

Australienii l-au lucrat pe Djokovic. Cum a fost omis sârbul şi de ce s-au supărat fanii acestuia

Tenis

Comentarii

Fanii tenismenului sârb Novak Djokovici şi-au arătat nemulţumirea după ce organizatorii Australian Open l-au omis într-o postare, în care anunţau că jucătorii cei mai buni din lume, "Nadal, Serena, Federer, Venus, Murray, Halep", vor fi prezenţi la turneul din 2018.

Djokovici, locul 6 ATP acum, nu a mai participat la competiţii după turneul de la Wimbledon, din cauza unei accidentări. Însă el şi-a confirmat prezenţa la primul Grand Salm din 2018, Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de şase ori.

Organizatorii competiţiei australiene s-au "lăudat" pe Twitter că la ediţia de anul viitor vor participa cei mai buni jucători de tenis din lume. Ei au publicat numele a şase sportivi, între care şi Simona Halep, alături de o căsuţă bifată şi de mesajul "Cei mai buni se întorc la Melbourne pentru AusOpen 2018". Postarea a fost modificată ulterior cu o trimitere către un articol de pe site-ul oficial, unde apărea şi numele lui Djokovici, printre cele ale marilor jucători ce vor evolua anul viitor.

Fanii lui Djokovici au luat foc imediat, când au văzut că favoritul lor nu figurează printre cei mai buni jucători din lume. "Frumos să nu-ţi respecţi sextuplul campion", a scris un utilizator al reţelei, în timp ce altul a precizat: "Nu l-aţi menţionat pe Novak??? Să vă fie ruşine!".

Afla mai multe despre: australian opennovak djokovicnadalserena2018fanisupararepostare 

viewscnt
Articole similare