Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Avem nevoie de mai mulţi jucători ca Ianis Hagi!” Componentul „Generaţiei de Aur” a dat verdictul | EXCLUSIV

„Avem nevoie de mai mulţi jucători ca Ianis Hagi!” Componentul „Generaţiei de Aur” a dat verdictul | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Tibor Selymes, fostul component al „Generaţiei de Aur”, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi.

Ianis Hagi, lăudat de un fost component din „Generaţia de Aur”

Fostul fotbalist l-a scos în evidenţă pe fiul „Regelui” şi a precizat că, în ciuda faptului că nu joacă la echipa de club, Ianis Hagi este un exemplu pentru colegii săi de la naţională.

Mai mult decât atât, Tibor Selymes e de părere că mai mulţi fotbalişti de valoarea lui Ianis Hagi ar ajuta enorm naţionala noastră, care suferă la capitolul calitate tehnică.

„Ianis când a venit la echipa naţională chiar dacă n-a jucat la club, a făcut diferenţa. A marcat, a dat pase de gol. Ianis e un jucător care în ultimii 30 de metri face diferenţa.

Cred că naţionala are nevoie de astfel de jucători. Nu poţi să te bazezi doar pe 1-2 fotbalişti. Dacă ăia nu sunt în formă, ce fac ceilalţi? Cred că avem nevoie de mai mulţi jucători cu calitatea asta de a decide un meci”, a declarat Tibor Selymes pentru Orange Sport.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a remarcat Adi Mutu la Ianis Hagi: ”Este un lucru foarte important”

"Intrarea lui Ianis a fost bună. Am văzut că şi în meciul cu Irlanda de Nord a intrat cu multă ambiţie, cu un vibe pozitiv. Cei care au intrat de pe bancă au adus ceva în plus, lucru care este foarte important. Pe Ianis aş fi vrut să-l văd de la început.

Una e când joci de la început şi alta când intri de pe bancă. Acum Edi ştie ce calcule şi-a făcut, cum vrea să vadă echipa asta pentru EURO.

Felicitări lui Ianis pentru că are o atitudine pozitivă şi că nu l-a afectat foarte mult că a fost rezervă în ambele meciuri. Am remarcat la el atitudinea pozitivă cu care a intrat, asta înseamnă că dă dovadă de profesionalism, ceea ce este important.

La nivelul jocului n-am cum să-mi dau seama dacă nu-l văd de la început. Sunt curios ce-ar fi făcut, cum ar fi jucat când Columbia era la turaţie maximă", a declarat Mutu, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: ianis hagitibor selymesechipa nationala 

viewscnt
Articole similare