Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem tabloul complet al optimilor de finală de la Campionatul Mondial. Traseu infernal pentru naţionala pregătită de Martin Ambros

Avem tabloul complet al optimilor de finală de la Campionatul Mondial. Traseu infernal pentru naţionala pregătită de Martin Ambros

Handbal

Comentarii

După meciurile disputate vineri, tabloul optimilor de finală de la Campionatul Mondial de handbal feminin este complet. România juca meciul cu Cehia, luni, de la ora 18:30, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

România a obţinut calificarea în optimile de finală, după ce a încheiat grupa A pe primul loc. Naţionala pregătită de Martin Ambros a câştigat meciurile cu Paraguay, Slovenia, Spania şi Angola, dar a pierdut în faţa reprezentativei Franţei.

În cazul în care va trece de Cehia, în sferturi, România ar putea da peste vicecampioana mondială en-titre, Olanda, care joacă în optimi cu Japonia. Însă, marele test pentru handbalistele lui Martin Ambros va fi abia în semifinale. Acolo, printre posibilii adversari sunt nume precum Norvegia sau Rusia.

Programul optimilor de finală este următorul. Meciurile sunt LIVE pe Telekom Sport

10 decembrie

Serbia - Muntenegru, 18:30
Ungaria - Franţa, 18:30

Germania - Danemarca, 21:30
Suedia - Slovenia, 21:30

11 decembrie

România - Cehia, 18:30
Rusia - Coreea de Sud, 18:30

Japonia - Olanda, 21:30
Spania - Norvegia, 21:30

AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ DIN GERMANIA

Afla mai multe despre: rusiaromanianorvegiacampionatul mondialcehiaparaguayslovenia 

viewscnt
Articole similare