Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment din tabăra Barcelonei! Un fost fotbalist al catalanilor a explicat cum ar putea fi eliminaţi din Champions League Messi&co

Avertisment din tabăra Barcelonei! Un fost fotbalist al catalanilor a explicat cum ar putea fi eliminaţi din Champions League Messi&co
Comentarii

Fostul mijlocaş defensiv al Barcelonei din perioada 2004–2008, Edmilson, a prefaţat returul din optimile de finală ale Ligii Campionilor pe care ”extratereştrii” îl vor disputa contra lui Napoli.

Brazilianul în vârstă de 44 de ani consideră că, după 1-1 în tur, Napoli poate să profite de situaţia delicată cu care se confruntă Barcelona după ratarea titlului în Spania, în faţa eternilor rivali de la Real Madrid.

Pe lângă toate acestea, Edmilson îl compătimeşte pe Lionel Messi. Brazilianul spune despre decarul argentinian că este fotbalistul care cară întreaga echipă pe umerii săi.

”Meciul se va juca după mult timp şi calificarea e deschisă ambelor echipe, pentru că într-o situaţie ca asta, fără fani, cred că Napoli poate merge la Barcelona să profite de şansele ei. Echipa lui Gattuso trebuie să continue să joace cum a făcut-o până acum şi să nu îi fie frică de Barcelona, pentru că Barcelona nu se va teme.

După pandemie, a întâmpinat dificulăţi în campionat, dar tot Barcelona este. Joacă acasă şi e mereu favorită acolo.

Barca trece printr-un moment delicat, un moment în care Messi practic joacă singur şi cară întreaga echipă pe umerii săi. De asemenea, şi-a schimbat şi antrenorul în sezonul actual”, a declarat Edmilson, potrivit site-ului kickoff.com.

Returul din optimile UEFA Champions League dintre FC Barcelona şi Napoli va începe de la scorul de 1-1. Meciul de pe Camp Nou se vede în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe TelekomSport.ro, astăzi, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: barcelomanapolichampions league 

viewscnt
Articole similare